'Waasland-Beveren grijpt naast spits van acht goals in zeven wedstrijden'

'Waasland-Beveren grijpt naast spits van acht goals in zeven wedstrijden'

31-08-2018 14:45

Waasland-Beveren is het seizoen niet begonnen zoals het gehoopt had. Met slechts drie punten uit vijf wedstrijden houdt het amper twee ploegen achter zich in de rangschikking. Yannick Ferrera wil nog offensieve versterking.

Die zou er snel kunnen komen, weet Het Laatste Nieuws. Elvir Koljic moet de nieuwe spits op de Freethiel worden. De Bosniër, die ook familiebanden in Spanje heeft, beleeft momenteel een geweldig seizoen. In de Bosnische competitie zit hij aan acht doelpunten in zeven duels.

Koljic moet die statistieken ook in Beveren op de mat toveren. Of zijn huidige werkgever, FK Krupa, happig is om haar goalgetter te laten vertrekken, is voorlopig onduidelijk. Eerder was de Bosniër overigens in beeld bij Glasgow Rangers.

Update 31/08 14u42: Waasland-Beveren heeft nog minder dan tien uur de tijd om een extra spits te vinden. In de zoektocht hebben de Waaslanders een tegenvaller te verwerken gekregen, want Koljic heeft de voorkeur gegeven aan een transfer naar het Roemeense Craiova. Dat meldt Mich Vergauwen, journalist van Het Laatste Nieuws, via Twitter.