Bayat onthult waarom Rezaei voor Club koos: 'Ze bieden een hallucinant salaris'

Bayat onthult waarom Rezaei voor Club koos: 'Ze bieden een hallucinant salaris'

22-08-2018 21:53
12

Club Brugge heeft met Kaveh Rezaei een nieuwe aanvaller gestrikt. Sporting Charleroi strijkt een recordsom op, maar is toch niet helemaal gelukkig met de transfer.

Blauw-Zwart zou ongeveer vijf miljoen euro betalen voor de Rezaei. Bovendien wordt de Iraniër één van de grootverdieners bij Club. Dat vertelde Mehdi Bayat, de manager van Charleroi, aan Le Soir. "Hij is al de grootverdiener bij ons en zelfs dan verbleekt wat hij hier verdient met wat hij daar kan opstrijken."

Bij Charleroi waren ze aanvankelijk niet bereid mee te werken aan de transfer. "Felice Mazzu en ikzelf zijn absoluut tegen deze overstap. Kaveh is een belangrijke speler en sportief is er geen enkele bereidwilligheid om hem te laten vertrekken, maar je heb natuurlijk ook de wil van de speler."

Rezaei tekende pas een nieuw contract bij Charleroi, maar dat hield zijn transferwens niet tegen. "Het is een goeie gast. Ik kan je verzekeren dat hij ermee inzat deze ochtend. Hij tekende zijn contract om samen dit avontuur aan te gaan, maar bij Club Brugge bieden ze hem een hallucinant salaris", besloot Bayat.

Lees ook: Duurste Bruggeling ooit is duidelijk: "Ik ben gekomen om kampioen te worden"
Lees ook: OFFICIEEL: Club Brugge breekt transferrecord voor Rezaei