UPDATE: Rezaei gaat met magisch rugnummer spelen bij Club Brugge

UPDATE: Rezaei gaat met magisch rugnummer spelen bij Club Brugge

23-08-2018 11:48
23

Club Brugge heeft zijn nieuwe spits beet. Kaveh Rezaei komt over van Charleroi. De Bruggelingen braken hun transferrecord voor de Iraanse spits, die er alles aan wil doen om te slagen bij Club Brugge.

"Ik ben heel blij dat ik hier bij deze grote club ben", reageert hij tegenover ClubTV. "Club Brugge is niet enkel groot in België, maar ook in Europa. Dit is een grote stap voor mijn toekomst als voetballer", aldus Rezaei.

"Ik vecht altijd tot het einde van de wedstrijd. Ik scoor graag, maar ik wil de andere spelers op het veld ook graag helpen. Ik ben naar hier gekomen om kampioen te spelen en resultaten te behalen in de Champions League" besluit hij.

UPDATE 23/08 11u48: Het is nu ook bekend welk rugnummer Rezaei zal dragen bij Blauw-Zwart. Uit de website valt af te leiden dat de Iraniër nummer tien toegewezen gekregen heeft. Na het vertrek van Abdoulay Diaby naar Sporting Lissabon was dat opnieuw vrij. Voor een diepe spits als Rezaei zou negen misschien logischer zijn, maar dat behoort al toe aan Jelle Vossen.