Club Brugge is niet klaar op transfermarkt: 'We zijn nog op zoek'

Club Brugge is niet klaar op transfermarkt: 'We zijn nog op zoek'

17-08-2018 15:32
5

In volle transferperiode heeft Club Brugge nog enkele zware wedstrijden voor de boeg. Het gaat op bezoek bij Antwerp FC en ontvangt RSC Anderlecht. Ivan Leko hoopt vooral dat de transferperiode snel afgelopen is.

"Ik tel nog steeds af. Nog twee weken", zegt hij op zijn persconferentie. De Kroaat liet er ook geen twijfel over bestaan dat er versterking moet komen. Liefst op het middenveld. “Los van Nakamba hebben we een duidelijk plan voor ogen. Vorig seizoen ontbrak het ons aan power op het middenveld. Dat is waar we nog steeds op zoek naar zijn."

Zijn ploeg draait ook nog niet volledig hoe het moet, zo zegt Leko zelf. "De voorbereiding was niet zo eenvoudig en ik denk dat onze ploeg nog wat tijd nodig heeft", klinkt het bij de Kroaat.

"We missen met Wesley, Diaby, Nakamba, Limbombe en Mechele vijf titularissen die er vorig seizoen wel bij waren. Ik heb in de voorbije matchen mooie dingen gezien, maar we zijn nog geen honderd procent. Nu willen we gewoon beter doen dan vorige week tegen Kortrijk", aldus Leko.