Manager geeft update over De Bruyne: 'Kevin dacht niet dat dat gebeurd was'

Manager geeft update over De Bruyne: 'Kevin dacht niet dat dat gebeurd was'

Gepubliceerd: woensdag 15 augustus 2018 om 21:58wo 15-08-2018 om 21:58

Patrick De Koster, de manager van Kevin De Bruyne, heeft meer duiding gegeven bij de blessure van de Rode Duivel. Volgens De Koster is de blessure gelijkaardig aan die van 2016, toen De Bruyne twee manden buiten strijd was.

"Ik heb hem enkele minuten aan de lijn gehad en hij bevestigde dat hij zich vanochtend op training heeft geblesseerd aan dezelfde knie. Het voelde ook hetzelfde", vertelde De Koster aan Sporza. "Toen waren er geen ligamenten gescheurd. En dat is het belangrijkste."

"Want anders spreken we van zes tot negen maanden afwezigheid. Kevin dacht niet dat dat gebeurd was. De medische tests van morgen zullen meer duidelijkheid brengen over zijn blessure. Het gebeurde gewoon tijdens een training terwijl hij helemaal vrij stond."

"Het was niet eens in een duel. Het is een spijtig ongeval. Hij zegt dat hij hetzelfde voelt als twee jaar geleden. Het is ongeveer dezelfde situatie. Toen was zijn vrouw zwanger, vandaag ook. Het lot heeft het zo bepaald. Het is spijtig voor hem."

"Het seizoen begint en het is altijd leuk om erbij te zijn. Maar zolang de ligamenten niet gescheurd zijn, kunnen we blijven hopen op een spoedig herstel", besloot De Koster.

Lees ook: Verontrustende beelden: De Bruyne op krukken naar event van Manchester City

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws