Vanderhaeghe over David: Zou zonde zijn om hem te laten starten

Vanderhaeghe over David: "Zou zonde zijn om hem te laten starten"

Gepubliceerd: zondag 12 augustus 2018 om 22:45zo 12-08-2018 om 22:45

AA Gent kende weinig moeite met Waasland-Beveren. Het werd in eigen huis 4-1. Yves Vanderhaeghe ziet dat Jonathan David zich goed ontwikkelt, maar kan hem nog geen basisplek garanderen.

De Canadees maakt furore met vier goals in drie invalbeurten. Tijd voor een basisplaats? "David? Als hij op het einde van een match altijd zo beslissend is, zou het zonde zijn om hem te laten starten. Het gaat de goede richting met hem uit. Hij toont wat hij in zijn mars heeft, maar we moeten hem nog wat afschermen van de aandacht. Hij is een klasbak", vertelt hij bij Sporza.

Buiten David waren er ook nog heel wat andere lichtpuntjes. "Deze eerste zege doet natuurlijk deugd. We speelden een goede match met goede combinaties. We lieten het alleen misschien na om de match sneller te beslissen. Gelukkig konden we op het einde nog een versnelling hoger schakelen."

Plaats een reactie

Genome +773
zondag 12 augustus 2018 om 22:56
In balverlies staat het nog niet op punt. Er moet meer gelopen worden.
Vind ik leuk
Lord Wenger +17700
zondag 12 augustus 2018 om 23:19
Laat dat ventje maar op zijn gemak groeien. Ook Vadis viel sterk in!

Verstraete en Chak toch wel diegenen die positief zijn opgevallen over de hele match. Al had die eerste misschien net wat te veel balverlies. Ook de enige twee die constant druk vooruit uitoefenden.

Awoniyi harde werker die weegt op de verdediging, maar zichzelf niet beloond met zijn eerste doelpuntje.

Er is nog werk aan, maar voor het gevoel zal dit deugd doen bij de groep. Al is WB wel een ploeg die in volle opbouw is. Yannick wacht een zware taak volgens mij.
Vind ik leuk
maandag 13 augustus 2018 om 07:17
Dat we goede spelers hebben wist ik, alleen de mayonaise moet nog pakken. Het is gewoon een kwestie van automatisme, zelfvertrouwen en de juiste opstelling laten spelen.
Vind ik leuk
maandag 13 augustus 2018 om 09:08
Limbombe was uitstekend. Aub zet yaremchuk in de spits . Op de flank hebben we betere spelers
Vind ik leuk
maandag 13 augustus 2018 om 11:45
Verdedigers spelen geruster met kalenic in hun rug ,👍👍👍👍
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws