Vormer over de gesprekken met Club: ''Ik heb nooit gedreigd met vertrek''

Vormer over de gesprekken met Club: ''Ik heb nooit gedreigd met vertrek''

05-08-2018 14:40
3

Ruud Vormer zette eind juli zijn handtekening een verbintenis tot en met 2022 bij Club Brugge. Blauw-Zwart wilde aanvankelijk 'slechts' tot 2021 gaan. Vormer laat weten dat hij het niet hard heeft gespeeld om zijn zin te krijgen.

''Ik heb nooit gedreigd om naar een andere club te gaan. Club heeft mijn carrière geherlanceerd en dat ben ik niet vergeten. Ik heb de onderhandelingen overgelaten aan mijn manager (Winnie Haatrecht, nvdr.), maar ik zou liegen als ik zei dat ik er niet mee in mijn achterhoofd zat'', zegt de captain in Het Nieuwsblad. Vormer kon ook wel enigszins begrip opbrengen voor de houding van CEO Vincent Mannaert en voorzitter Bart Verhaeghe.

''Ik begrijp de club wel, hoor. Je kan niet iedereen laten tekenen aan de voorwaarden die spelers wensen. Contractje hier, contractje daar...'' Volgens de Nederlandse international werd de kwestie uiteindelijk groter gemaakt dan het in principe was. Van die onderhandelingen is veel gemaakt, maar uiteindelijk ging het zoals altijd. Zij begonnen laag, ik begon hoog. Uiteindelijk kom je uit bij een middenweg waar je je goed bij voelt'', toen hij zich content over de uitkomst.

Lees ook: Vormer scherp voor eigen ploegmaat: "Zonde, hij kan echt goed zijn"