Everton-aanwinst heeft lijflied Liverpool op zijn borst: 'Ik heb ze afgewezen'

Everton-aanwinst heeft lijflied Liverpool op zijn borst: 'Ik heb ze afgewezen'

Gepubliceerd: vrijdag 3 augustus 2018 om 20:34vr 03-08-2018 om 20:34

Een tattoo van Lucas Digne zorgde de afgelopen dagen voor genoeg gespreksstof in Liverpool en omstreken. Op de borst van de Everton-aanwinst staat namelijk 'I never walk alone', een slogan die erg veel lijkt op het fameuze Liverpool-lied.

De 25-jarige linksback heeft vrijdag tekst en uitleg gegeven. Hij ontkent dat hij fan is van The Reds. Sterker nog: Digne sloeg in het verleden twee keer een overgang naar Liverpool af. "De tattoo heeft niets te maken met voetbal, het gaat om mijn ouders", zei hij op een persconferentie.

"Toen ik voor het eerst naar school ging op vierjarige leeftijd kreeg ik een ketting van ze met die woorden", vervolgt de Franse international, die vorige week zijn transfer van FC Barcelona naar Everton afrondde. "Later, toen ik achttien was en naar Lille ging, nam ik de tattoo. Misschien zijn de Liverpool-fans boos, omdat ik de club twee keer heb afgewezen."

Volgens Digne probeerde Liverpool hem in 2013 aan te trekken, voordat hij naar Paris Saint-Germain ging. Ook drie jaar later had de verliezend Champions League-finalist belangstelling, maar toen koos hij voor FC Barcelona.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws