Antwerp laat sterk duo niet los: Daar ga je dan als club alles aan doen

Antwerp laat sterk duo niet los: "Daar ga je dan als club alles aan doen"

Gepubliceerd: vrijdag 3 augustus 2018 om 12:17vr 03-08-2018 om 12:17

Bij Royal Antwerp FC bleef het, in tegenstelling tot afgelopen seizoen, opvallend stil in de transferperiode. De oudste club van het land gelooft duidelijk in de fundamenten die het voorbije jaar gelegd zijn. Twee uitblinkers blijven dan ook sowieso aan boord.

Voor Sinan Bolat en William Owusu, beiden steunpilaren het afgelopen seizoen, is er nochtans wel wat interesse. "Er zijn een aantal figuren die behoren tot de kapstok van uw ploeg en die wil je houden. En daar ga je dan als club alles aan doen", vertelt sportief adviseur Sven Jacques aan Gazet van Antwerpen.

Een aanvaller als Owusu kunnen andere ploegen nochtans ook gebruiken. "Hij heeft een goed seizoen gespeeld, is een scorende spits, heeft nog een jaar contract … Dus hij is gegeerd", beseft Jacques. "Maar ook Owusu is een van die spelers waar op gesteund wordt, die perfect past binnen hetgeen Laszlo vraagt en doet, die ondertussen gelukkig ook geapprecieerd en gesteund wordt door de supporters …"

"Dus: ja, William blijft", is hij duidelijk. "Maar ook daar, zoals Bolat, zeg nooit nooit. Wij zijn geen onnozelaars, als er hier iemand met 'ik weet niet hoeveel' geld langskomt … Maar dat is niet het geval en het is ook niet onze intentie om hem te laten gaan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat zou jij doen Antwerp zijnde?

(380 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws