Opvallend: 'Dendoncker wijst aanbiedingen van drie clubs af'

Opvallend: 'Dendoncker wijst aanbiedingen van drie clubs af'

02-08-2018 16:35
21

Leander Dendoncker aast op een vertrek bij RSC Anderlecht. De middenvelder wil de stap naar een hoger aangeschreven competitie zetten. Dat betekent echter niet dat hij voor eender welke club wil uitkomen.

Eerder raakte al bekend dat onder andere Crystal Palace en Olympique Marseille interesse tonen in de Rode Duivel. Ook Wolverhampton Wanderers heeft hem op het lijstje staan. Tot een transfer naar één van die clubs komt het echter niet. Foot Mercato meldt dat hij bedankt heeft voor het aanbod van de drie clubs.

Anderlecht vraagt rond de vijftien miljoen euro voor Dendoncker en zou die som ook gekregen hebben. Toch is Dendoncker niet geneigd om naar één van die drie clubs te verhuizen.

De Franse journalist Brahim Thiam ontkent echter dat er een bod was van Marseille, maar dat die club sowieso geen optie is voor Dendoncker. De Rode Duivel wil verkiest een transfer naar de Premier League. De transfermarkt in Engeland sluit echter sneller dan normaal. Die gaat dit seizoen al op 9 augustus toe.