Boodschap voor Anderlecht: Ik heb gezegd dat we twee jaar niet over hem spreken

Boodschap voor Anderlecht: "Ik heb gezegd dat we twee jaar niet over hem spreken"

30-07-2018 14:45
3

Onder Marc Coucke en Luc Devroe verandert RSC Anderlecht het geweer drastisch van schouder. Geen dure vedetten meer, maar jonge talenten, dat is het objectief. Dennis Man past perfect in dat plaatje. Hem losweken wordt echter een fikse klus.

Paars-wit zou, onder meer samen met Mancester United, denken aan de Roemeense tiener van FCSB. GSP polste naar een reactie bij de excentrieke voorzitter van de Roemeense topclub, Gigi Becali. Die bevestigde het nieuws, al was hij er als de kippen bij om te benadrukken dat hij geen intentie heeft om te verkopen.

"In deze periode is er heel wat speculatie en worden er heel wat telefoontjes gemaakt. Ik heb iedereen gezegd dat we niet over Dennis Man zullen praten de komende twee jaren. Afgelopen avond speelde hij nog de pannen van het dak", verwijst Becali naar de competitiewedstrijd tegen Dinamo Boekarest (3-3) van zondagavond.

Meer dan Stanciu
Overigens rolde de Roemeen in een eerder interview al met de spierballen over Man. "Jullie zullen allemaal wel zien wie Man is!", waarschuwde hij de journalisten toen. "Ik zal miljoenen euro's voor hem vangen, meer geld dan voor Stanciu", aldus Becali. Anderlecht nam Stanciu twee seizoenen geleden voor een recordbedrag van zo'n acht miljoen euro over van FCSB.