Sterkhouder Standard volgt voorbeeld Edmilson niet: ''Niet bezig met salaris''

Sterkhouder Standard volgt voorbeeld Edmilson niet: ''Niet bezig met salaris''

27-07-2018 10:18
3

Razvan Marin was het voorbij seizoen een ontdekking op het middenveld van Standard. De Roemeen werd in verband gebracht met een transfer naar Duitsland, maar in tegenstelling tot Junior Edmilson blijft hij de Rouches wel trouw.

"Het geeft voldoening om te weten dat er clubs geïnteresseerd zijn in mij, maar mijn hoofd zit bij Standard en ik wil me hier blijven ontwikkelen. We spelen dit seizoen Europees en dat is naar mijn mening belangrijker. Op mijn leeftijd moet ik de tijd nemen om me zo goed mogelijk te ontwikkelen vooraleer aan een transfer te denken'', laat hij weten aan La Dernière Heure.

Marin kiest voor zekere speeltijd. ''Als ik vandaag vertrek en ik kom niet aan spelen toe, dan moet ik weer vanaf nul beginnen. Je weet natuurlijk nooit wat de toekomst brengt, maar ik denk niet dat dit het ideale moment is om te vertrekken. Ik voel me uitstekend bij Standard en in Luik. Hier moet ik maar aan één ding denken: voetballen. Ik ben niet bezig met mijn salaris, het extra-sportieve, uitgaan en dergelijke'', sloot hij af.