Kaya haalt uit naar Essevee-bestuur: ''Moet van twee kanten komen''

Kaya haalt uit naar Essevee-bestuur: ''Moet van twee kanten komen''

25-07-2018 11:47
4

Onur Kaya maakt per 1 augustus de overstap van Zulte Waregem naar KV Mechelen. Kaya (32) zag het voor zich om zijn loopbaan bij Essevee af te sluiten, maar dat gaat dus niet door. De aanvallende middenvelder legt de schuld daarvoor bij de clubleiding.

"Voor mij was dat een optie. Maar het moet wel langs twee kanten komen. Dat gevoel had ik de laatste tijd minder. Maar nogmaals: geen kwaad woord over Dury, hè. Het is eerder bij de mensen daarboven dat je het moet zoeken. Veel meer wil ik daar niet over zeggen'', vertelde hij de Gazet van Antwerpen.

Kaya was zoals gezegd gelukkig bij Zulte Waregem, maar de situatie heeft hem doen beslissen om toch naar KVM te trekken. "Ik speelde altijd en ik moest zeker niet weg. Anderzijds had ik niet het gevoel dat ze me absoluut wilden houden'', legt hij uit.

Hij vervolgt: ''Het is een persoonlijke keuze. Na 3,5 jaar was ik toe aan iets nieuws. Ik had nood aan frisse lucht. Als er dan een club aanklopt met een aantrekkelijk sportief plan én een contract voor drie jaar, moet je niet twijfelen.''