Le10 Sport: 'Real Madrid en Chelsea bereiken akkoord over Hazard'

Le10 Sport: 'Real Madrid en Chelsea bereiken akkoord over Hazard'

Gepubliceerd: vrijdag 20 juli 2018 om 07:54vr 20-07-2018 om 07:54

Groot nieuws uit Frankrijk: Chelsea heeft met Real Madrid een akkoord bereikt over de megatransfer van Eden Hazard. Dat meldt Le10 Sport exclusief.

Het Franse medium claimt te weten dat beide clubs een akkoord hebben bereikt over een bedrag van 190 miljoen euro. Real besloot eerder deze week om extra gas te geven voor Hazard, die in Madrid Cristiano Ronaldo op moet volgen. Le10 Sport weet dus dat Real en Chelsea er nagenoeg uit zijn wat het transferbedrag betreft. 

Nadat Hazard's vader met Real over de persoonlijke voorwaarden aan het onderhandelen was, meldde Real zich in Londen om over een transfer te praten. Dat lijkt nu dus gelukt te zijn. Of echt alles al in kannen en kruiken is, is niet duidelijk. Het is volgens het Franse medium dus in ieder geval wel zo dat er niet meer onderhandeld hoeft te worden over het door Real te betalen bedrag.

Le10 Sport vraagt zich wel af of de 190 miljoen alleen voor Hazard is, of dat Real Thibaut Courtois erbij krijgt. De Koninklijke hoopt in Londen een dubbelslag te slaan en ziet in de Chelsea-keeper een opvolger voor Keylor Navas.

Poll

Bij welke club past Hazard het best?

(1752 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws