'Villarreal speelt mogelijk cruciale rol in zomerse transfer van Mignolet'

'Villarreal speelt mogelijk cruciale rol in zomerse transfer van Mignolet'

Gepubliceerd: woensdag 18 juli 2018 om 09:30wo 18-07-2018 om 09:30

Villarreal heeft mogelijk invloed op een transfer van Simon Mignolet. Liverpool zou weer interesse hebben in Jasper Cillessen, de tweede doelman van Barcelona. Als Villarreal meerwerkt aan een transfer van hun sluitpost naar Barça, dan zou Cillessen naar Liverpool mogen.

Dat zit zo: Cillessen mag vertrekken bij Barcelona, maar de club wil wel eerst een vervanger in huis halen en heeft bij Villarreal geïnformeerd naar de 29-jarige Sergio Asenjo. Barcelona richtte eerst het vizier op Joel Robles (Real Betis) en Vicente Guaita (Crystal Palace) als mogelijke alternatieven van Marc-André Ter Stegen, maar beide doelmannen hebben bijgetekend bij hun club. Nu is Asenjo in beeld.

Barcelona wil niet moeilijk doen en is bereid mee te werken aan een Cillessen-deal, maar niet als er nog geen vervanger is. Barça heeft bij Villarreal geïnformeerd naar Asenjo. Mocht de doelman om wat voor reden dan ook niet komen, dan bestaat de kans dat de Nederlander aan zijn contract wordt gehouden.

Barcelona wil zich echter wel respectvol opstellen en meedenken in oplossingen voor Cillessen, die al twee jaar lang reservedoelman is, maar zich zeer professioneel opstelt.

Liverpool
El Gol Digital laat weten dat Liverpool toch weer geïnteresseerd is in Cillessen. De club zou in hem een opvolger zien voor Loris Karius. Dat bericht is echter tegenstrijdig met wat Engelse boulevardmedia eerder deze week meldden. AS Roma-doelman Alisson Becker wordt genoemd als topkandidaat om Karius op te volgen. Of er nou interesse uit Engeland is of niet, Cillessen mag volgens het Spaanse bericht niet weg voordat Barcelona een vervanger heeft. Net als Cilessen mag Mignolet ook pas weg als er een nieuwe doelman is aangetrokken.

Plaats een reactie

Smuuw +1341
donderdag 19 juli 2018 om 05:12
Ik vraag me af wie Karius wilt
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws