'Ontwikkelingen in operatie-Ronaldo: Real verhoogt vraagprijs fors'

'Ontwikkelingen in operatie-Ronaldo: Real verhoogt vraagprijs fors'

06-07-2018 21:26

De berichten rond Cristiano Ronaldo volgen elkaar in rap tempo op, zeker nu de 'geplande' dag van zijn presentatie dichterbij komt. Volgens La Stampa heeft Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez zich bedacht als het gaat om het gewenste transferbedrag voor de Portugees.

Die zou voor clubs, uitgezonderd Spaanse teams en Paris Saint-Germain, aanvankelijk op honderd miljoen euro hebben gelegen. Volgens het medium is dat bedrag nu bijgesteld naar 150 miljoen. Of Juventus daaraan kan en wil voldoen, is niet duidelijk.

De Oude Dame bracht eerder op de avond een statement naar buiten, omdat de mogelijke transfer van Ronaldo effect heeft op de beurs: het aandeel schoot vrijdag met 7,44 procent omhoog. De Italiaanse kampioen denkt echter dat het niet alleen door Ronaldo komt dat de clubwaarde is toegenomen. 'Juventus wil benadrukken dat er tijdens de transferperiode naar meerdere mogelijke versterkingen wordt gekeken. De club zal met verdere informatie komen als er iets rond is, zoals ook in de regels is vastgelegd.'

Realityserie Ronaldo
Overigens hoeven Juve-fans straks wellicht niets te missen van hun nieuwe ster. Volgens het Amerikaanse entertainment-tijdschrift Variety is de Portugees met Facebook in gesprek over een realityserie. Het zou gaan om een show van dertien afleveringen, waarmee Ronaldo tien miljoen dollar zou kunnen gaan verdienen. Het leven van Ronaldo zou worden uitgezonden op Facebook Watch.