Ochoa plaatste zichzelf in etalage in Rusland: Mijn toernooi was niet slecht

Ochoa plaatste zichzelf in etalage in Rusland: "Mijn toernooi was niet slecht"

Gepubliceerd: dinsdag 3 juli 2018 om 14:08di 03-07-2018 om 14:08

Mexico moest maandag het WK-toneel verlaten na een 2-0-nederlaag tegen Brazilië. Aan Guillermo Ochoa zal dat niet gelegen hebben, want de doelman leverde, net als op de rest van het toernooi overigens, een puike prestatie af.

Dat heeft ook enkele grote clubs wakker gemaakt. Zelfs het grote FC Barcelona zou de Mexicaan van Standard Luik graag in huis halen. De ervaren rot in Luik houden lijkt zo een onmogelijke opdracht te zullen worden. Toch wil Ochoa zelf nog niet het achterste van zijn tong laten zien.

"Natuurlijk wil je altijd bij een zo groot mogelijke club spelen", tekende Het Nieuwsblad op uit zijn mond. "Maar meer wil ik er niet over zeggen. Nu wil ik vooral rusten en mijn hoofd leeg maken. Dat is belangrijk om het nieuwe seizoen voor te bereiden."

"Ik denk dat mijn toernooi niet slecht was, maar ik kan niet blij zijn omdat de ploeg altijd het belangrijkste is. Ik ben triest omdat we verder wilden geraken", blikt Ochoa nog terug op de voorbije dagen en weken. De 32-jarige keeper is pas sinds afgelopen zomer aan de slag bij Standard.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Ochoa bij Standard blijven, denk je?

(236 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws