'Juventus biedt miljoenen op WK-uitblinker, maar moet met acht miljoen meer komen'

'Juventus biedt miljoenen op WK-uitblinker, maar moet met acht miljoen meer komen'

Gepubliceerd: maandag 18 juni 2018 om 23:52ma 18-06-2018 om 23:52

Juventus moet met meer geld over de brug komen om Aleksandr Golovin bij CSKA Moskou weg te kapen. De Italiaanse landskampioen heeft miljoenen over voor de middenvelder van de Russische topclub en het Russische nationale elftal, maar CSKA wil meer.

De Italiaanse journalist Gianluca di Marzio meldt dat Juventus zeventien miljoen euro exclusief bonussen op Golovin heeft geboden. Dat is te weinig, vindt CSKA. De Russische topclub laat hem niet gaan voor minder dan 25 miljoen euro. Juventus bereidt momenteel een tegenbod ter waarde van achttien miljoen euro voor, waarbij ook een doorverkooppercentage zit. De Oude Dame hoopt dat CSKA dat aanbod gaat accepteren.

Golovin weet alle ogen op zich gericht na de openingswedstrijd van Rusland op het WK tegen Saoedi-Arabië. De middenvelder maakte een doelpunt, gaf twee assists en had daarmee een groot aandeel in de 5-0 overwinning van de Russen.

Golovin moet als een van de cadeautjes dienen die Juventus trainer Massimilliano Allegri beloofd heeft. De club heeft de Italiaan de toezegging gedaan dat er voor volgend seizoen versterkingen onderweg zijn. Ook PSV'er Santiago Arias wordt genoemd.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws