Niet iedereen enthousiast over Rode Duivels: 'Niets veranderd sinds Marc Wilmots'

Niet iedereen enthousiast over Rode Duivels: 'Niets veranderd sinds Marc Wilmots'

18-06-2018 23:48
4

De Rode Duivel wonnen maandagavond hun eerste wedstrijd op het WK met 3-0 van Panama. Ook in Engeland werd de wedstrijd van België met meer dan gewone aandacht gevolgd. De Engelse pers was echter niet onder de indruk van de prestatie van de Belgen.

"België worstelt met een aantal alarmerende gebreken, en niemand die zeker weet of Roberto Martinez die eruit kan krijgen", schrijft The Telegraph op zijn website. "De gouden generatie van de Belgen leek lang op de gouden generatie van Engeland op grote toernooien."

"Het was niet duidelijk was België probeerde te doen tijdens de eerste helft, maar je kon je wel afvragen of er veel veranderd is sinds het EK in Frankrijk. Toen werd Marc Wilmots de grond ingeboord omwille van zijn tactiek. Hij werd ontslagen en vervangen door Martinez."

"De Rode Duivels speelden te rigide. Er was te weinig overzicht op het middenveld en dat leidde tot veel lange ballen. Dat is goed nieuws voor Engeland. Axel Witsel zag eruit alsof hij al langer dan achttien maanden in China speelt."