Engelse ploegmaat van De Bruyne steekt naar Rode Duivel: Ik werk harder dan hem

Engelse ploegmaat van De Bruyne steekt naar Rode Duivel: "Ik werk harder dan hem"

Gepubliceerd: zondag 17 juni 2018 om 11:18zo 17-06-2018 om 11:18

Heel wat van onze Rode Duivels verdienen hun brood momenteel in Engeland. Een pak Engelse spelers zijn dan ook ploegmaats van de Rode Duivels. Fabian Delph bijvoorbeeld, die ploegmaat is van Kevin De Bruyne bij Man City. Hij kijkt er enorm naar uit om zijn kunnen te bewijzen tegen zijn maatje.

"Toen ik jong was werd er mij altijd al verteld dat hard werk belangrijker is dan talent. Daar heb ik altijd naar geleefd. Dat heeft Pep (Guardiola) ook gezien in mij. Er zijn spelers bij Man City die veel meer talent hebben dan mij, maar ik werk harder", zegt Delph.

Op de vraag van een journalist of hij ook harder werkt dan De Bruyne was het antwoord van Delph duidelijk. "Ja, zeker. En zet dat maar in de krantenkop", grapte hij op de persconferentie.

Of Delph ook tegen onze Rode Duivels zal spelen, is nog onduidelijk. De vrouw van de Engelsman is hoogzwanger en moet twee dagen na de wedstrijd tegen de Rode Duivels bevallen. Delph kreeg van de Engelse bondscoach alvast de toestemming om terug te keren naar Engeland als het zover is.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws