UPDATE: 'Alternatief voor Mata wordt ploegmaat van Raman'

UPDATE: 'Alternatief voor Mata wordt ploegmaat van Raman'

20-06-2018 17:20
9

De Duitse sportkrant BILD pakt uit met een opvallend nieuwtje: Club Brugge zou in Duitsland namelijk een nieuwe rechtsachter scouten: Robert Bauer.

De 23-jarige Bauer verdedigde in 2016 nog de kleuren van Duitsland op de Olympische Spelen. Hij behaalde er ook een zilveren medaille. Hij begon zijn carrière bij Karlsruhe, maar trok via Ingolstadt naar Werder Bremen. Vorig jaar was hij daar goed voor twaalf basisplaatsen.

Bremen is de laatste seizoenen een vergane glorie in de Bundesliga. De voormalige topclub eindigde afgelopen seizoen op een magere elfde plaats. Toch wordt het niet gemakkelijk voor Club Brugge om Bauer te overtuigen, want er wordt ook nog gepraat over Swansea, West Brom, Stoke en enkele Italiaanse en Franse teams. 

Update 20/06, 17.20: Bauer komt niet naar België. De Duitser blijft in eigen land actief. Volgens Calciomercato gaat hij aan de slag Fortuna Düsseldorf, de club van Benito Raman. Volgend seizoen speelt Fortuna Düsseldorf als promovendus in de Bundesliga. Bij Club Brugge was de 23-jarige alternatief indien de transfer van Clinton Mata niet zou lukken. Die transfer is ondertussen in kanen en kruiken