'KRC Genk heeft de opvolger van Colley in het vizier'

'KRC Genk heeft de opvolger van Colley in het vizier'

Gepubliceerd: woensdag 13 juni 2018 om 08:15wo 13-06-2018 om 08:15

KRC Genk heeft zijn transfercarrousel op gang gebracht, zoveel is duidelijk. Op enkele dagen tijd haalde het Joseph Paintsil in huis, maar zag het ook verdediger Omar Colley vertrekken. De Limburgers hebben reeds een vervanger in het vizier.

Genk ving voor Colley circa zeven miljoen euro. Met dat bedrag hopen Dimitri de Condé en co meteen hun slag te slaan op de transfermarkt. Het Laatste Nieuws meldt dat Nuno Tomas in beeld is. De Portugees staat momenteel op de loonlijst van FC Belenses.

De 22-jarige verdediger is linksvoetig én sterk met het hoofd. Het voorbije seizoen kwam Tomas in 27 wedstrijden in actie, daarin was hij goed voor drie doelpunten. De Portugees staat op een shortlist met nog enkele – niet nader genoemde – namen.

Daarnaast speurt Genk ook naar aanvallende versterking. Het haalde Paintsil al weg bij Ferencvaros, al krijgt die overgang nog een gerechtelijk staartje. Verder is ook Paul Onuachu in beeld in de Luminus Arena. De boomlange Nigeriaan bevestigde de interesse van de Limburgers.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws