Ex-target Anderlecht eist keiharde toezeggingen: 'Als ik niet speel, wil ik weg'

Ex-target Anderlecht eist keiharde toezeggingen: 'Als ik niet speel, wil ik weg'

Gepubliceerd: zondag 3 juni 2018 om 14:33zo 03-06-2018 om 14:33

Terence Kongolo wil van AS Monaco duidelijkheid over zijn toekomst bij de club. Wanneer hij komend seizoen géén speelminuten krijgt bij de grootmacht uit de Ligue 1, wil de verdediger vertrekken. 

Kongolo (24) zegt dat voor de camera van Telegraaf TV"Het is belangrijk om minuten te blijven maken. Binnenkort heb ik een gesprek met AS Monaco", aldus de linksbenige verdediger, die donderdagavond tegen Slowakije (1-1) zijn vierde interland namens het Nederlands elftal speelde. "Als ik niet aan minuten toekom, wil ik weg."

Monaco betaalde in de zomer van 2017 zo'n vijftien miljoen euro aan Feyenoord voor Kongolo. De verdediger bleek echter niet in de plannen van Leonardo Jardim voor te komen. In januari werd Kongolo door Monaco op huurbasis bij Huddersfield Town gestald. Met The Terriers wist Kongolo zich in de Premier League te handhaven. Het contract van Kongolo in Stade Louis II loopt nog vier jaar door.

Kongolo stond voor zijn vertrek naar Monaco in de belangstelling van Anderlecht, dus mogelijk houdt paars-wit de ontwikkelingen rond Kongolo nog altijd in de gaten. Kongolo kan zowel centraal als links uit de voeten, dus qua profiel zou hij een geschikte opvolger van Olivier Deschacht zijn, over wiens toekomst er nog onduidelijkheid heerst. 

Plaats een reactie

dakcota +4613
zondag 3 juni 2018 om 14:56
kvond hem heel sterk bij feyenoord. mag altijd alsnog naar anderlecht komen
Vind ik leuk
zondag 3 juni 2018 om 18:27
Ik denk dat Cercle al begint te hopen :p
Vind ik leuk
zondag 3 juni 2018 om 20:31
Naar Anderlecht ? Om zijn loon door drie gedeeld te zien ?
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws