'Vervelende verrassing voor Mourinho en United: concurrentie van acht clubs'

'Vervelende verrassing voor Mourinho en United: concurrentie van acht clubs'

03-06-2018 13:00

De transfer van Diogo Dalot naar Manchester United is nog geen gedane zaak. Manchester Evening News heeft vernomen dat liefst acht clubs bereid zijn om méer te betalen voor de talentvolle back van FC Porto. 

In het contract van de negentienjarige Dalot is een afkoopsom van ongeveer 20 miljoen euro opgenomen. United-manager José Mourinho bleek bereid om dat bedrag op tafel te leggen en zich daarmee te verzekeren van de diensten van de jeugdinternational. 

De transfer van Dalot naar Old Trafford is echter allesbehalve rond. Wat heet: Manchester Evening News weet dat United concurrentie heeft gekregen van acht andere clubs. Zij zijn bereid om méér te betalen dan de gevraagde 20 miljoen euro - een luxepositie dus voor de speler en zijn zaakwaarnemer, aangezien elk bedrag bóven de 20 miljoen in de zakken van de twee zal belanden. 

Ondanks de concrete belangstelling van diverse andere ploegen verwacht MEN dat Dalot alsnog de overstap maakt naar United. The Red Devils zullen waarschijnlijk enkele miljoenen meer moeten betalen om de back en zijn zaakwaarnemer te overtuigen.