Keert Odoi terug naar JPL? Dat zal afhangen van de intenties van de club

Keert Odoi terug naar JPL? "Dat zal afhangen van de intenties van de club"

30-05-2018 08:20
1

Denis Odoi promoveert met Fulham naar de Premier League, waardoor hij de volgende landgenoot wordt op het hoogste toneel in Engeland. Of de verdediger in Londen blijft, valt echter nog af te wachten.

De ex-speler van onder meer RSC Anderlecht en Sporting Lokeren heeft er een goed oog op. "Alles zal afhangen van de intenties van de club. Willen ze veel versterking halen? Ik denk wel dat ik het niveau van de Premier League aankan", aldus Odoi in Sport/Voetbalmagazine.

De hardwerkende flankverdediger werd zowaar omgedoopt tot een ijzersterke centrale verdediger. "Ik denk dan ook niet dat ik weg moet. Ik geef elke dag het maximum op training en ik kan op veel posities uit de voeten", gaat hij verder.

Terugkeer naar België
Odoi sluit een terugkeer naar de Jupiler Pro League niet uit, al twijfelt hij of het haalbaar is. "Ik weet niet of een Belgische club een gelijkaardig salaris wil en kan betalen voor een verdediger van 30 jaar."

"Bovendien is de situatie veranderd ondertussen. Had ik geen 65 procent van de wedstrijden gespeeld, kon ik weg voor een zachte prijs, maar dat is nu achterhaald", besluit Odoi.