'Charleroi wil Anderlecht, Club Brugge- en Gent-spelers aantrekken'

'Charleroi wil Anderlecht, Club Brugge- en Gent-spelers aantrekken'

Gepubliceerd: dinsdag 22 mei 2018 om 08:16di 22-05-2018 om 08:16

Sporting Charleroi sloot de reguliere competitie als tweede af, maar bleef na Play-Off 1 met lege handen achter. Volgend seizoen willen de Zebra's opnieuw voorin meedoen en daarom wil het deze zomer uithalen op de transfermarkt.

Volgens Sportwereld heeft Charleroi zijn zinnen gezet op heel wat 'grote' namen naar Belgische normen. Zo wil het drie spelers hebben die dit seizoen voor een Belgische topploeg spelen of er onder contract staan.

Ten eerste wil Charleroi zaken doen met Club Brugge. De Zebra's willen immers Jérémy Perbet strikken. Blauw-Zwart verhuurde de 33-jarige Fansman dit seizoen aan KV Kortrijk. In het verleden speelde Perbet in twee korte termijnen al voor Charleroi.

De Zebra's willen nog een ex-speler strikken, Massimo Bruno. RSC Anderlecht huurde hem dit seizoen opnieuw van het Duitse Leipzig, maar gaat dat niet voor een derde keer op rij doen. Charleroi wil Bruno wel opnieuw aantrekken.

Ook in Noë Dussenne is in beeld in het Zwarte Land. KAA Gent huurde dit seizoen de 26-jarige verdediger van het Italiaanse Crotone, maar bij de Buffalo's speelde hij amper mee.

Nog namen die genoemd worden bij Charleroi zijn: Mbaye Leye (KAS Eupen), Ali Gholizadeh en Omid Noorafkan.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws