Geen Rode Duivels, wel Standard: MPH heeft beslissing genomen over toekomst

Geen Rode Duivels, wel Standard: MPH heeft beslissing genomen over toekomst

03-05-2018 06:54
10

Michel Preud'homme heeft een beslissing genomen over zijn toekomst. De coach wil niet langer wachten op een telefoontje van de Rode Duivels. Hij wil naar Standard.

Eerder raakte al bekend dat het bestuur van Standard rond de tafel zat met Preud'homme. De coach wou toen nog niet overnemen. Nu denkt hij daar helemaal anders over. "De interesse van Standard dateert van enkele maanden geleden", legt Preud'homme uit in Het Laatste Nieuws.

"In een bijzonder onduidelijke situatie van de club, is toen de vraag gekomen of ik wilde helpen. Ik heb Bruno geantwoord dat ik op dát moment mijn rustperiode liever niet onderbrak. Maar ik voegde eraan toe dat hij mij die vraag opnieuw mocht stellen na het seizoen. Wel, ik houd woord. Ik heb voor mezelf de beslissing genomen dat ik weer op de bank wil zitten volgend seizoen."

Standard is dan ook de meest logische optie. "Indien Standard met mij wil spreken met het oog op volgend seizoen, kunnen we onderhandelen. Ik heb ook aanbiedingen van andere clubs, mooie clubs, maar die houd ik achter de hand."