'Ontevreden Chelsea overweegt langetermijnvisie van Musonda verbreken'

'Ontevreden Chelsea overweegt langetermijnvisie van Musonda verbreken'

02-05-2018 19:19
9

De loopbaan van Charly Musonda Junior zit in een dip. Bij Celtic komt hij amper of niet aan spelen toe. Chelsea FC wil daarom volgens Het Laatste Nieuws ingrijpen en onze landgenoot terug naar Londen halen.

Musonda stond/staat te boek als een van de grootste talenten van België, maar zijn loopbaan staat momenteel stil. Bij Chelsea zit de grote doorbraak er niet aan te komen en nu lijkt ook zijn verhuurperiode in Schotland op een fiasco uit te draaien.

Sinds januari verhuurt Chelsea Musonda aan Celtic, maar veel spelen doet onze 21-jarige landgenoot niet bij de Schotse kampioen. De laatste keer dat Musonda aan een match mocht beginnen, was het nog midden februari. Verder dan 335 minuten in het shirt van Celtic kwam de aanvallende middenvelder tot nu toe niet.

Bij Chelsea hebben ze het gevoel dat Celtic-manager Brendan Rodgers Musonda met valse beloftes wist te lokken. The Blues overwegen dan ook om Musonda terug te halen in de zomer. In principe is/was het de bedoeling dat Musonda achttien maanden op huurbasis ging spelen voor Celtic.

Lees ookMusonda naar Belgische topclub? "Zou goed passen in het systeem"