Waasland-Beveren kondigt langer verblijf huurling aan en hoopt op hulp topclubs

Waasland-Beveren kondigt langer verblijf huurling aan en hoopt op hulp topclubs

25-04-2018 19:49

Waasland-Beveren lijkt nu al bezig met de kern voor volgend seizoen. De club beseft dat het nog beter kan en wil de kern dan ook versterken. Eén huurling zal alvast blijven.

Op de officiële website kondigde Waasland-Beveren namelijk aan dat Louis Verstraete nog een jaartje gehuurd wordt. 'Hij zal volgend seizoen nog in geel en blauw te bewonderen zijn', klonk het. De middenvelder keert dus (nog) niet terug naar KAA Gent.

Een heel groot succes werd die uitleenbeurt nog niet. Verstraete kwam in de wintertransferperiode aan en speelde tot dusver amper zeven wedstrijden voor de Waaslanders. Daarin was hij goed voor één doelpunt en twee assists.

Nieuwe versterkingen
Bij die transfer lijkt het ook niet te gaan blijven. 'De kwaliteit die verloren is gegaan, proberen we nu op te vangen. Onze sportieve cel is volop bezig met het op zoek gaan naar nieuwe versterkingen voor het komende seizoen', schrijft de club.

'Een belangrijk onderdeel in de transferplannen van WB, is het aantrekken van jong en Belgisch talent. En daarvoor wordt beroep gedaan op de topclubs uit de Jupiler Pro League', aldus Waasland-Beveren.