'Pechvogel Oulare moet onder het mes: spits wacht maandenlange revalidatie'

'Pechvogel Oulare moet onder het mes: spits wacht maandenlange revalidatie'

21-04-2018 11:46
4

Het seizoen van Obbi Oulare is definitief ten einde. Het Laatste Nieuws meldt dat de spits van Royal Antwerp FC op 30 april wordt geopereerd aan zijn rug.

Oulare keerde eind maart geblesseerd terug van zijn verblijf bij de nationale beloften. De 22-jarige aanvaller speelde zowel tegen Nederland als Hongarije een helft mee, maar klaagde bij terugkomst in Antwerp over pijn aan zijn heup en rug. Na onderzoek bevestigde coach Laszlo Bölöni dat het om artrose gaat. Er werd gelijk gesproken van een operatie en die zal volgens Het Laatste Nieuws dus op 30 april plaatsvinden.

Het is een nieuwe tegenslag voor Oulare, die in zijn jonge loopbaan al veelvuldig te maken heeft gehad met serieuze blessures. Oulare kwam door verschillende kwetsuren dit seizoen ook slechts tot zestien optredens voor Antwerp, dat hem huurde van het Engelse Watford. De voormalige Bruggeling bleef in die zestien duels steken op drie treffers. Het is de vraag of hij na de zomer de kans krijgt om beter te doen, want is nog onduidelijk wat Watford met hem van plan is.

Lees ook: Oulare in de clinch met RSCA-supporter: "Triestig om zoiets te lezen"