'Wenger houdt eer na 22 jaar aan zichzelf: Arsenal denkt aan andere Fransman'

'Wenger houdt eer na 22 jaar aan zichzelf: Arsenal denkt aan andere Fransman'

Gepubliceerd: donderdag 19 april 2018 om 09:10do 19-04-2018 om 09:10

Patrick Vieira is een belangrijke kanshebber om Arsène Wenger komende zomer op te volgen bij Arsenal. The Gunners bekijken momenteel de opties mocht de Franse manager na een aantal moeizame jaren een stapje terug doen.

Arsenal valt voor het tweede seizoen op rij buiten de top vier in de Premier League en loopt daarmee een Champions League-ticket mis. De Europa League moet nu als reddingsboei dienen om volgend jaar toch in het miljardenbal uit te komen. In de halve finale is Atlético Madrid de tegenstander. Hoewel Arsenal Wenger niet zal ontslaan, zijn er sterke signalen dat hij zelf opstapt, schrijft The Daily Mail.

Daarmee zou er na 22 jaar een einde komen aan de samenwerking. Een van de mogelijke opvolgers van Wenger is Vieira, die als speler drie keer kampioen werd met de Londenaren. Hij heeft momenteel MLS-team New York City onder zijn hoede, nadat de voormalig middenvelder eerder ervaring opdeed bij de beloften van Manchester City.

Plaats een reactie

donderdag 19 april 2018 om 09:21
Ik denk dat dit het beste is dat die goeie ouwe Arsène kan doen.
Hij heeft veel voor het Engelse voetbal betekend, en is (met enige zin voor overdrijving) voor Arsenal wat Ferguson ooit voor United is geweest.
Maar nu is het tijd om er mee op te houden.

Liever zo, dan dat éne jaar te veel waarin de supporters je uitspuwen.
Vind ik leuk
dethklok28 +5401
donderdag 19 april 2018 om 10:57
Voor veel supporters was dit jaar al het jaar teveel.
Vieira lijkt me trouwens te vroeg. Mss als assistent van ancelotti of zo om binnen 2 jaar over te nemen. (Ancelotti is een vb omdat hij al iets ouder is)
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws