'Belgische clubs in de rij voor vertrekkende Emond'

'Belgische clubs in de rij voor vertrekkende Emond'

18-04-2018 08:15
3

Standard Luik heeft de Beker van België al op zak. Renaud Emond zorgde in de bekerfinale voor het winnende doelpunt. Het is echter nog niet zeker of de aanvaller volgend seizoen nog op Sclessin actief zal zijn.

La Capitale schrijft dat Emond mogelijk vertrekt bij Standard. Dat mag toch een verrassing genoemd worden. Sinds het vertrek van Orlando Sa was hij steevast een basisspeler. Meer nog: de fans dragen de goalgetter op armen. Emond leek niet geneigd om de Rouches te verlaten, maar een ontmoeting met de club viel tegen.

Het contract van Emond – dat nog twee seizoenen loopt – zou verlengd worden, maar zover kwam het niet. De onderhandelingen tussen Emond en Standard draaiden uiteindelijk op niets uit. De Luikenaars weigerden om het contract van zijn aanvaller te verlengen.

Andere Belgische club?
Deze zomer willen de Rouches hun slag slaan op de transfermarkt, wellicht zal daar ook minstens één aanvaller bij zijn. De kans wordt daarmee groot dat Emond kiest om andere oorden op te zoeken. Verschillende Belgische clubs zien de komst van de vlotscorende spits wel zitten.