Buffalo's kijken eerder om: Jammer dat ploegen achter ons dichterbij komen

Buffalo's kijken eerder om: "Jammer dat ploegen achter ons dichterbij komen"

Gepubliceerd: zondag 15 april 2018 om 10:54zo 15-04-2018 om 10:54

Ook Thomas Foket kon de eerste nederlaag van KAA Gent in Play-Off 1 niet voorkomen. De Buffalo's speelden een matige pot op Sclessin en kregen in het ultieme slot het deksel op de neus: 1-0. Foket beseft dat het niet goed was.

"We moeten eerlijk zijn en toegeven dat we vandaag niet onze beste wedstrijd gespeeld hebben", reageerde de flankspeler eerlijk bij Sporza. "Toch is het zuur dat we op het einde nog een doelpunt slikken. Het zou mooi geweest zijn om nog een puntje te pakken."

Toen Gent op de vorige speeldag de maat nam van koploper Club Brugge, werd er stilletjes naar boven gekeken. Dat is nu even minder het geval. "Titelambities? Die hebben we zelf nooit uitgesproken. We waren gewoon een goeie reeks aan het neerzetten en het is jammer dat de ploegen achter ons nu dichter komen", kijkt Foket achterom.

Poll

Waar zal Gent stranden?

(978 stemmen)

Plaats een reactie

Boerken +8336
zondag 15 april 2018 om 11:04
Titel zou een stunt zijn! Maar toch chapeau voor wat tot nu toe een fantastische inhaalbeweging is !
Vind ik leuk
Lord Wenger +17695
zondag 15 april 2018 om 11:20
Typisch Gent. Elke keer als ze weten dat ze een absolute goede zaak kunnen doen, laten ze het compleet afweten. Als je op het veld komt met in het achterhoofd van: 'Een punt is al genoeg vandaag'. Tja, dan krijg je dit soort kul matchen.

Standard heeft verdiend gewonnen. Alleen jammer van de manier waarop. Toch al voor de 2de keer dit seizoen dat we door een scheidsrechterlijke beslissing op Standard punten kwijt zijn (onterecht afgekeurde goal van Gigot in de reguliere).

Maargoed, misschien is iedereen nu wakkergeschud dat ze niet op 60, 70 procent moeten komen spelen. Maar tien matchen de volle 200.
Vind ik leuk
freeman +13876
zondag 15 april 2018 om 12:04
Bij je eerste item " ze laten het compleet afweten " , verwijs ik graag naar Club die ook veelal na een mistasten van de concurrentie het ook veelal liet afweten om de voorsprong verder uit te bouwen ! Straks eens zien hoe het Club vergaat bij Anderlecht .......
Vind ik leuk
Lord Wenger +17695
zondag 15 april 2018 om 12:09
Hopelijk een leuk potje voetbal, zonder incidenten waar dan de focus op wordt gelegd als de ene of de andere ploeg aan het kortste eind trekt!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws