Anderlecht geeft update over Spajic en bevestigt goed nieuws over Najar

Anderlecht geeft update over Spajic en bevestigt goed nieuws over Najar

13-04-2018 16:21
4

RSC Anderlecht zal het zondag meer dan waarschijnlijk zonder Uros Spajic moeten doen. De kans is klein dat de verdediger fit geraakt voor de partij tegen Club Brugge. Er waren ook heel even wat zorgen over Lukasz Teodorczyk, maar hij raakt wel speelklaar.

Dat meldt RSC Anderlecht via de officiële kanalen. 'Hij raakt wellicht niet klaar voor de topper van deze zondag', schrijft de club. Hij kon de individuele looptraining hervatten, maar waarschijnlijk kan hij pas tegen Standard zijn rentree maken.'

Er waren ook even zorgen over de Poolse spits van paars-wit. 'Lukasz Teodorczyk incasseerde vrijdag dan weer een tik op training en moest vroegtijdig afhaken, maar de Pool is gewoon inzetbaar.'

Ook goed nieuws
Massimo Bruno kon de voorbije week niet meetrainen door overbelasting. Inmiddels sloot hij opnieuw aan bij de groep, net zoals Andy Najar. De Hondurees kon zelfs al een volledige trainingssessie afwerken met de kern. 'Al zal een plek in de wedstrijdselectie wellicht nog enkele weken op zich laten wachten', voegt Anderlecht er nog aan toe.

En wat dan met Mister Anderlecht? 'Olivier Deschacht, sinds vorige week opnieuw bij de A-kern, is inmiddels hersteld van zijn ziekte waar hij de afgelopen dagen mee kampte. Hij mist nog wat scherpte en ritme, maar is op zich wel inzetbaar', besluit de club.