UPDATE: Mokerslag voor Club Brugge wordt bevestigd, basispion niet meer in actie

UPDATE: Mokerslag voor Club Brugge wordt bevestigd, basispion niet meer in actie

12-04-2018 09:53
6

Club Brugge heeft bijzonder slecht nieuws gekregen over doelman Kenneth Vermeer. De 32-jarige Nederlander heeft een scheur opgelopen in de pees van het bovenbeen en komt dit seizoen niet meer in actie.

Vermeer deed het de laatste weken sterk, maar moet de strijd nu staken bij Club Brugge. Mogelijk heeft de huurling zijn laatste wedstrijd bij Club al gespeeld, tenzij de optie in zijn huurcontract wordt gelicht. Vermeer zal onder het mes moeten en mist zo ook een deel van de voorbereiding op komend seizoen. Dat meldt Het Laatste Nieuws

De blessure brengt Club in een lastig parket, want geen enkele andere keeper uit de kern kon dit seizoen overtuigen. Vladimir Gabulov is zijn meest waarschijnlijke vervanger. Ivan Leko heeft ook nog Ethan Horvath en Guillaume Hubert achter de hand, maar die lieten zich dit seizoen vooral opmerken met blunders.

UPDATE 9u53: Feyenoord Rotterdam, de moederclub van Vermeer, heeft nu ook officieel bevestigd dat de Nederlander dit seizoen niet meer in actie zal komen. In een bericht op de clubwebsite meldt het dat Vermeer vrijdag geopereerd zal worden aan de blessure aan zijn bovenbeen. Ook Club Brugge plaatste inmiddels een bericht op haar Twitter-account.