Refaelov eindelijk nog eens bepalend: Leko zei dat ik matchwinnaar zou worden

Refaelov eindelijk nog eens bepalend: "Leko zei dat ik matchwinnaar zou worden"

Gepubliceerd: dinsdag 3 april 2018 om 11:28di 03-04-2018 om 11:28

Het werd niet het seizoen waar Lior Refaelov vooraf op gehoopt had, maar misschien krijgt het toch nog een 'happy end'. Tegen KRC Genk kroonde hij zich tot matchwinnaar door in de extra tijd een penalty om te zetten. Dat deed bijzonder veel deugd.

"Ik wou graag trappen en Vormer en Vanaken hadden al veel gegeven tijdens de wedstrijd", blikt Refaelov bij Sporza nog eens terug op dé fase van de wedstrijd. "Ik was nog fris en voelde me goed. Ik kreeg hun zegen om te trappen. Het is fijn om dat vertrouwen te krijgen van je ploegmaats."

Nochtans lag Refaelov lange tijd niet in de bovenste schuif bij trainer Ivan Leko. "De coach en ik hebben een paar goeie gesprekken gehad", verklaart de Israëliër de ommezwaai. "Hij zei dat hij dacht dat ik de matchwinnaar zou worden in de komende wedstrijden. Dat plannetje is al meteen geslaagd. Hoe vaak dat nog zal lukken? Dat weet ik niet."

Spons over het verleden
"Ik wil niet meer terugkomen op hoe het allemaal begonnen is. Wat belangrijk is, is dat onze relatie nu veel beter is", kijkt Refaelov enkel vooruit. "Hij kan op me rekenen en in me geloven. Mijn job is om hem en het team zo goed mogelijk te helpen. Ik wil de club weer kampioen maken. We hebben nu een mooie bonus. We moeten de focus behouden en dit niet meer uit handen geven."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Refaelov zal nog belangrijk zijn voor Club in de Play-Offs

(195 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws