Vormer windt er geen doekjes rond: Toen ik hem voelde, ging ik gewoon liggen

Vormer windt er geen doekjes rond: "Toen ik hem voelde, ging ik gewoon liggen"

02-04-2018 20:28
31

Ruud Vormer was ondanks een mindere wedstrijd toch opnieuw beslissend voor Club Brugge tegen KRC Genk (1-0). De Nederlander ging in de toegevoegde tijd gretig naar de grond toen Uronen hem lichtjes aanraakte.

Na tussenkomst van de videoref ging de bal op de stip. Lior Refaelov nam het geschenk in dank aan en schoot Club naar de overwinning. Na de wedstrijd verklaarde Vormer dat hij de penalty zocht. "Ik kreeg de bal toegespeeld en wilde wegdraaien. Ik zag hem (Uronen, red.) eerst niet, plots was hij daar. Toen werd ik aangetikt en ging ik gewoon liggen", vertelde de middenvelder voor de camera van Play Sports.

Club Brugge had het wel niet onder de markt tegen Genk. "Het was een supermoeilijke wedstrijd met heel veel middenveldspel. Genk heeft ook gewoon een heel goed team. We hebben vandaag weinig kansen gecreëerd, maar dat kwam ook dankzij de tegenstander. Het is heel lekker om op die manier te winnen in de laatste minuut. Of de titel nu binnen is? Nee, zeker niet. Er volgen nu twee moeilijke uitmatchen. Maar als we daar goed doorkomen, maken we zeker kans", besloot Vormer.

Lees ook: Club Brugge wint dankzij videoref tegen Genk en profiteert optimaal