Iedere dag hoor ik hier de naam van Gert Verheyen vallen

"Iedere dag hoor ik hier de naam van Gert Verheyen vallen"

31-03-2018 20:45
1

Gaat Gert Verheyen volgend seizoen aan de slag als coach in de Jupiler Pro League. Die kans bestaat, want de ex-Rode Duivel wordt al gelinkt aan KV Oostende. Niet bepaald aangenaam voor de huidige coach...

Adnan Custovic nam eerder dit seizoen over van Yves Vanderhaeghe. Hij deed het degelijk, maar moet nu toch vrezen voor een vertrek.

"Ik doe mijn job sinds ik hier ben en denk dat ik dit goed gedaan heb. Als je de stand bekijkt sinds mijn overname, staat KV Oostende zesde. Dit terwijl het nooit rustig was binnen de club. Het vertrek van de voorzitter, problemen rond bepaalde spelers, noem maar op. Volgens mij ben ik daar op een goeie manier mee omgegaan", zegt hij bij Het Laatste Nieuws.

Custovic wil uiteraard blijven. "Ik kan mezelf niets verwijten en doe wat ik kan. Alleen hoop ik dat ik straks de kans krijg om als hoofdtrainer ook eens aan een seizoen te mogen beginnen. In de ideale wereld was mij dit al beloofd geweest, maar daar heb ik zelf geen vat op. Makkelijk is de situatie niet. Je probeert te werken, maar er is onzekerheid. En elke dag hoor je de naam van Verheyen vallen. Ik heb niets tegen Verheyen of tegen eender welke coach, maar eenvoudig is het niet."