OFFICIEEL: Kortrijk komt uiteindelijk met nieuws over De Boeck

OFFICIEEL: Kortrijk komt uiteindelijk met nieuws over De Boeck

22-03-2018 16:39
1

Na lang onderhandelen hebben Kortrijk en Glen De Boeck dan toch een akkoord bereikt. De trainer verlengt zijn contract bij de Kortrijkzanen. Dat meldt de club via de officiële kanalen.

De coach zette zijn handtekening onder een contract van onbepaalde duur. Beide partijen onderhandelden een hele poos over een contractverlenging, maar die kwam er dan toch uiteindelijk.

'Hij slaagde er in kort tijd in om de Kerels naar de linkerkolom te loodsen en zorgde er opnieuw voor dat het Guldensporenstadion een zo goed als oninneembare vestiging werd. Getuige daarvan was onder andere een indrukwekkende ongeslagen reeks van de Kerels thuis', klinkt het op de website.

'De uitzonderlijke remonte van onze Kerels en het fris aanvallend voetbal werd bijna nog extra bekroond, maar de bekerfinale werd nipt niet gehaald en ook een plek in Play Off I werd nipt gemist op de allerlaatste speeldag. Glen De Boeck zal ook vanaf volgend seizoen verder mee bouwen aan de sportieve toekomst van KV Kortrijk', aldus de club.