Er komt zeker een moment dat Club Brugge met schrik zal zitten

"Er komt zeker een moment dat Club Brugge met schrik zal zitten"

Gepubliceerd: dinsdag 20 maart 2018 om 21:15di 20-03-2018 om 21:15

Anderlecht lijkt in Play-Off 1 de voornaamste concurrent te worden van Club Brugge. Met nog zes punten achterstand is er nog veel mogelijk. Pieter Gerkens weet alleszins dat Club zenuwachtig gaat worden.

In Sport/Voetbalmagazine geeft hij aan dat hij zeker nog gelooft in de titel. "Ik geloof het nog steeds! Puur individueel gezien moeten wij niet onderdoen voor Brugge. Als iedereen bij ons zijn beste dag heeft tenminste."

Toch weet Gerkens dat het geen simpele opdracht wordt. "Club is duidelijk dé favoriet. Als alles normaal verloopt, dan spelen ze gewoon kampioen. Maar het verschil is amper 6 punten. Ja, dat lijkt mij overbrugbaar. Twee keer winnen tegen Club Brugge en we staan naast hen. Er zal zeker een moment zijn in de play-offs dat Club met schrik zal zitten en dan weet je nooit wat er kan gebeuren. Play-Off 1 is sterk bezet dit seizoen. Volgens mij kan iedereen van iedereen winnen."

Bovendien heeft Club al zwaktes getoond. "De laatste weken hebben bewezen dat iedereen te kloppen is. Club heeft een heel goede periode gekend - ze waren veruit de beste ploeg van België. Omdat ze op collectief vlak veel verder staan dan de rest. Maar we hebben veel kansen laten liggen om enkele punten in te lopen. Vooral omdat we zelf niet goed genoeg waren. Nu staan we er beter voor. Terwijl er geen grootse dingen veranderd zijn."

Poll

Wordt Club Brugge kampioen?

(3058 stemmen)

Plaats een reactie

Boerken +8336
dinsdag 20 maart 2018 om 21:22
In de cl volgend sezioen miss.
Vind ik leuk
dinsdag 20 maart 2018 om 21:48
Zoals vorig seizoen 0/18 ;), als ze het al halen thaha
Vind ik leuk
Boerken +8336
dinsdag 20 maart 2018 om 21:49
Misschien wel ja
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws