Pro League: Niet omdat de ene goal gemakkelijker leek dan de andere ...

Pro League: "Niet omdat de ene goal gemakkelijker leek dan de andere ..."

maandag 12 maart 2018 om 20:56

Een dag na de feiten is de storm rond de degradatie van KV Mechelen nog niet gaan liggen. De Antwerpenaren leken op weg naar behoud, maar vier goals in twintig minuten in KAS Eupen - Royal Excel Moeskroen zorgde voor een ongelooflijke ommezwaai.

En die 'ongelooflijk' mag best letterlijk genomen worden, want zowel in het Malinwa-kamp als bij neutrale voetbalvolgers deed de conclusie op de Kehrweg wenkbrauwen fronsen. De insinuaties over manipulatie bereikten ook de Pro League. "We hebben alle discutabele fases bekeken", verklapt CEO Pierre François aan Sporza.

"Het is niet omdat de ene goal gemakkelijker leek dan de andere… We houden genoeg van het voetbal om te geloven in de integriteit van de competitie. Gisteren was ook een emotionele dag. Ik denk dat iedere ploeg nu zijn seizoen moet analyseren en kijken hoe het weer snel naar de hoogste divisie kan stijgen", houdt hij de kelk in het midden.

Poll

Geloof jij dat het spel volledig eerlijk gespeeld is?

(211 stemmen)

Plaats een reactie

DDT +1405
maandag 12 maart 2018 om 22:13
enkel in het voetbal is men zo naïef :)
Vind ik leuk
Drekovic +6409
dinsdag 13 maart 2018 om 00:25
Klootzak van een François verkondigd dit omdat ze dan niets moeten doen , de corrupte profiterende lamzakken en dan maar verschieten dat er agressie in de stadions is tegen de scheidsrechters .
Ik voorspel dat dit ieder jaar nog erger word zolang die bobo's niets ondernemen tegen ploegen zoals Moeskroen die ieder seizoen de boel belazeren en die Pipo's van de bond er al lachend bijstaan .
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Pro League: "Niet omdat de ene goal gemakkelijker leek dan de andere ..."