'Aan interesse geen gebrek: ook andere eersteklasser denkt aan Van Holsbeeck'

  'Aan interesse geen gebrek: ook andere eersteklasser denkt aan Van Holsbeeck'

  Gepubliceerd: zaterdag 24 februari 2018 om 10:15za 24-02-2018 om 10:15

  Er wordt druk gespeculeerd over de toekomst van Herman Van Holsbeeck. De manager lijkt bezig aan zijn laatste maanden in het Astridpark. Andere eersteklasser zouden hem graag verwelkomen.

  Het was al langere tijd bekend dat Van Holsbeeck op de interesse van Royal Antwerp FC kon rekenen. Op de Bosuil moet Sven Jaecques, de rechterhand van Luciano D'Onofrio, vrezen voor zijn job. Antwerp ziet in Van Holsbeeck een geschikte kandidaat voor de positie van algemeen manager. Het Nieuwsblad weet echter dat HvH voorlopig neen heeft gezegd tegen The Great Old

  Dezelfde krant weet ook te melden dat Charleroi bij de manager aan heeft geklopt. Van Holsbeeck heeft naast zaakwaarnemer Mogi Bayat ook altijd een goede band onderhouden met diens jongere broer Mehdi, algemeen directeur bij de Carolo's. De kans lijkt vooralsnog klein dat het tot een deal komt. Naar verluidt is Van Holsbeeck te duur.

  Lees ook: Coucke tikt Van Holsbeeck op de vingers: 'Had veel meer kunnen investeren'

  Plaats een reactie

  Hhti +1499
  zaterdag 24 februari 2018 om 11:51
  Maffia
  Vind ik leuk
  vanhimst +1047
  zaterdag 24 februari 2018 om 12:20
  hoe vlugger hij weg is bij Anderlecht hoe liever , de volgende club komt eraan die hij weer naar de vaantjes zal helpen
  Vind ik leuk
  Dirk1956 +55
  zaterdag 24 februari 2018 om 15:23
  Eerst heeft hij Lierse op de rand van bankroet gebracht, nu blijkt hij bij Anderlecht weer een puinhoop achter te laten. Ik denk dat hij de perfecte manager wordt bij Antwerp. Allemaal dubieuze personen daar.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws