'Ik heb Anderlecht nog nooit zo chaotisch gekend, ik walg van dit verhaal'

'Ik heb Anderlecht nog nooit zo chaotisch gekend, ik walg van dit verhaal'

23-02-2018 22:24
6

RSC Anderlecht zit in de hoek waar de klappen vallen. Financieel lijkt het niet al te best te lopen en ook op het veld zijn de resultaten niet om over naar huis te schrijven. Ex-speler Jacky Munaron ziet het met lede ogen aan.

"Ik heb Anderlecht nooit zo chaotisch gekend als vandaag", klinkt het bij La Dernière Heure. Vooral de verkoop van de club zit hem dwars. "Ik walg van dit hele verhaal."

"Ze verkopen de club in december en ik zag een lachende Philippe Colin (medebestuurder, red.) naar zijn auto stappen terwijl hij Coucke prijst. Waarom hij lacht? Omdat in zijn koffer de zak geld lag die hij net kon opstrijken. Ik denk dat Constant Vanden Stock zich zelfs al meermaals heeft omgedraaid in zijn graf", reageert hij.

Nieuwe voorzitter Marc Coucke moet het tij proberen te doen keren. Al twijfelt Munaron of hij dat wel kan. "Ik hoop voor Coucke dat er niet te veel lijken uit de kast zullen vallen. En wat als hij nog meer problemen krijgt met dat Amerikaanse bedrijf? Wat zal er dan gebeuren met Anderlecht?", vreest Munaron.