Toptalent hoopt op kans bij Anderlecht: ''Ze houden me in de gaten''

  Toptalent hoopt op kans bij Anderlecht: ''Ze houden me in de gaten''

  Gepubliceerd: vrijdag 23 februari 2018 om 19:10vr 23-02-2018 om 19:10

  Wout Faes behoorde de afgelopen jaren tot de grootste talenten uit de jeugdopleiding van Anderlecht. Dit seizoen is hij op uitleenbasis bij het Nederlandse Excelsior Rotterdam gestald. Faes hoopt na de zomer terug te keren naar Brussel en zijn kans te krijgen.

  ''Ik ben hier op huurbasis, dus dat is wel de afspraak. Na dit seizoen zal ik met Anderlecht in gesprek gaan over de toekomst. Ik weet dat ze me in de gaten houden en ik heb ook contact met een aantal mensen. Verder is het nu nog te vroeg om te weten hoe het gaat lopen'', zegt de 19-jarige centrale verdediger in gesprek met Voetbal International.

  Faes voelt dat hij zich bij Excelsior klaarstoomt voor het grote werk bij paars-wit. ''Voor mij is het prettig dat ik nu wekelijks speel. Nog prettiger is dat het goed gaat. Ik heb het naar mijn zin hier en geniet en leer veel. Dat zien ze bij Anderlecht ook. Ik wil nog altijd voor mijn kans gaan bij Anderlecht. Ze zullen toch niet voor niets al die jaren geïnvesteerd hebben in mij?'', rekent hij toch wel op een rentree.

  De jeugdinternational kwam dit seizoen tot op heden twaalf competitieduels in actie voor Excelsior, dat met een elfde plaats ruim boven de verwachtingen presteert.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws