Een week later stond er een som geld op de rekening om dat gat op te vullen

  "Een week later stond er een som geld op de rekening om dat gat op te vullen"

  Gepubliceerd: donderdag 22 februari 2018 om 18:08do 22-02-2018 om 18:08

  STVV is tegenwoordig in Japanse handen. Financieel is dat momenteel geen slechte zaak voor de Kanaries. Er lijkt tegenwoordig in Limburg meer mogelijk dan vroeger. 

  In Het Laatste Nieuws geeft voorzitter David Meekers aan dat het budget van STVV nog zal stijgen. "Dat zal omhoog getrokken worden, maar er zal nooit over bedragen gecommuniceerd worden. Wat ik wel kan zeggen, is dat de transfer van Takehiro Tomiyasu - hij is nu jammer genoeg geblesseerd - één van de duurste aankopen van de laatste jaren was. Dat geld hebben ze zonder nadenken neergelegd."

  "Ik heb hen ook duidelijk gemaakt dat de meeste Belgische clubs een exploitatieverlies lijden als er geen uitgaande transfers gebeuren. Een week later stond er een som geld op de rekening om dat gat op te vullen. Ze handelen heel pragmatisch en stap voor stap, niet met één forse injectie."

  Een Japanse invasie op het gebied van spelers komt er niet. "STVV zal niet het Japanse elftal van Europa worden. Ze willen een mix. Tateishi had bij Tokyo drie tot vijf spelers uit de eigen jeugd opgeleid voor het eerste elftal. Dat willen ze hier ook proberen. Ze denken echt wel op lange termijn en ik geloof dat. Er kunnen zeker Japanse spelers komen, op voorwaarde dat ze goed zijn."

  Plaats een reactie

  firedwarf +3221
  donderdag 22 februari 2018 om 22:13
  3 tot 5 sushichefs die kanarie kunnen klaarmaken maw... Waar hebben we dat verhaal eerder gehoord dat men slechts een paar spelers wou opstellen maar uiteindelijk de directie besloot wie speelde en wie niet
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws