Robben pissig: 'Als ik nu zeg wat ik denk, moet ik morgen op het matje komen'

  Robben pissig: 'Als ik nu zeg wat ik denk, moet ik morgen op het matje komen'

  Gepubliceerd: dinsdag 20 februari 2018 om 23:52di 20-02-2018 om 23:52

  Arjen Robben is er goed ziek van dat hij dinsdagavond niet in de basis mocht beginnen bij Bayern München. De Duitsers wonnen in de Champions League met 5-0 van Besiktas.

  Pas kort voor rust mocht de Nederlander binnen de lijnen komen, omdat James Rodriguez met een blessure naar de kant moest. Robben vindt het jammer dat hij niet aan de aftrap mocht verschijnen en die teleurstelling steekt hij niet onder stoelen of banken. "Dit is pijnlijk, maar ik zeg er niets meer over", reageert hij bij Sky. 

  "Elk woord is er één te veel. Als ik nu uit emotie dingen ga zeggen, als ik nu zeg wat ik voel of wat ik denk, dan zit ik morgen bij Hasan Salihamidzic (technisch directeur, red.) en Karl-Heinz Rummenige (voorzitter, red.) op kantoor", aldus de gefrustreerde Nederlandse routinier. 

  "Volgens mij heb ik wel een goede tweede helft gespeeld. Iedereen wil dit soort wedstrijden spelen. Als je dan niet mee mag doen, komt dat hard aan", besluit hij. Dankzij doelpunten van Thomas Müller, Robert Lewandowski en Kingsley Coman zette Bayern dinsdag een reuzestap richting de kwartfinales van het kampioenenbal. 

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws