'Real Madrid is bang voor doodschoppen en kan recordtransfer vervroegen'

'Real Madrid is bang voor doodschoppen en kan recordtransfer vervroegen'

Gepubliceerd: maandag 12 februari 2018 om 16:25ma 12-02-2018 om 16:25

Real Madrid overweegt de komst van Vinicius Junior te vervroegen. Het Braziliaanse wonderkind (17) ontwikkelt zich stormachtig bij Flamengo en dat blijft niet onopgemerkt bij zijn minder getalenteerde tegenstanders.

Dat melden de Spaanse kranten Marca en AS maandag. Vinicius is de laatste weken uitstekend op dreef voor Flamengo, maar dat succes heeft ook een keerzijde. Om hem af te stoppen hanteren steeds meer Braziliaanse verdedigers de botte bijl. Real Madrid maakt zich zorgen over die situatie en overweegt Vinicius na dit seizoen al naar Spanje te halen.

Vinicius is dan achttien jaar oud en mag officieel de oversteek maken naar Europa. Real Madrid betaalde vorig jaar al een recordbedrag van 40 miljoen euro voor de komst van het Braziliaanse wonderkind. Hij zou eigenlijk nog twee seizoenen in Brazilië blijven om te rijpen. Op zeventienjarige leeftijd heeft Vinicius al 42 wedstrijden achter zijn naam staan bij Flamengo. Hij scoorde zes keer, waaronder een wereldgoal afgelopen weekend.

Plaats een reactie

maandag 12 februari 2018 om 16:29
Wereldgoal :D zo worden ze zelfs op zondagvoormiddag gemaakt!
Vind ik leuk
AlexGMillian +1258
maandag 12 februari 2018 om 19:37
Inderdaad, altijd lachwekkend die media, je moet ook wel weten dat degene die de media neerpennen, luie mensen zijn die 24/7 op een stoel zitten met computer, dus hebben ze waarschijnlijk zelf nog nooit een bal aangeraakt, niet eens in de amateurscompetitie of jeugdcompetitie.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws