Vandenbempt is heel streng voor Club Brugge-speler: Slecht gedaan

Vandenbempt is heel streng voor Club Brugge-speler: "Slecht gedaan"

07-02-2018 10:15
9

Club Brugge speelt donderdagavond pas zijn terugwedstrijd tegen Standard, waarbij de heenmatch met 4-1 verloren ging. Club zal dat hoogstwaarschijnlijk doen met Kenneth Vermeer in het doel. Peter Vandenbempt vindt dat geen slecht idee.

Zijn eerste indruk van Vladimir Gabulov was namelijk verkeerd. "Op Antwerp straalde hij rust uit en tegen KV Oostende had hij een paar goeie reddingen, maar met de wedstrijd is Vladimir Gabulov minder overtuigend. De nochtans ervaren Rus oogt stilaan onzeker en vooral roestig en weinig soepel. Het tweede tegendoelpunt tegen Charleroi was simpelweg technisch slecht gedaan op een houdbare bal", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Een nieuwe wissel dringt zich op. "De offensieve weelde verdoezelt vooralsnog de defensieve instabiliteit (behalve in Luik) en de doelman is maar een deel van het aanslepende probleem. Maar coach Leko moet er toch een punthoofd van krijgen, opnieuw staat hij voor de keuze: Gaboelov nog vertrouwen geven of met Vermeer dit seizoen een vijfde doelman opstellen. De Nederlander weet het wel: zijn tijd is gekomen."