Gent moet zich zorgen maken, dure vogel al na 40 minuten naar de kant bij debuut

Gent moet zich zorgen maken, dure vogel al na 40 minuten naar de kant bij debuut

21-01-2018 20:46
3

AA Gent zal er in het voorjaar van 2018 alles aan doen om Play-Off 1 te bereiken. Anders Christiansen zou de Oost-Vlamingen daarbij moeten helpen, maar zijn debuut werd er een in mineur. Nog voor de rust moest de middenvelder geblesseerd naar de kant.

41 minuten, zo lang heeft het publiek in de Ghelamco Arena kennis kunnen maken met de nieuwkomer. Toen moest Christiansen noodgedwongen de strijd staken met pijn in de kuit. Een opdoffer voor de nieuwkomer, die in Gent wordt gezien als de (laattijdige) opvolger van Sven Kums. Voorlopig zullen de Buffalo's echter bang moeten afwachten hoe de diagnose van de blessure luidt.

Hoe dan ook krijgt Christiansen te maken met een valse start bij zijn nieuwe werkgever. Voor Gent smaakt die pil extra bitter, aangezien het flink wat geld op tafel legde voor de spelmaker: liefst drie miljoen euro schreef de club over op de rekening van de Zweedse kampioen Malmö. Daar maakte Christiansen het voorbije jaar het mooie weer. De Deen werd er zelfs verkozen tot beste speler van de competitie.