Genk-verdediger weet wat er veranderd is: Dat was lang geleden

Genk-verdediger weet wat er veranderd is: "Dat was lang geleden"

Gepubliceerd: zaterdag 20 januari 2018 om 21:31za 20-01-2018 om 21:31

Zondag staat de topper tussen KRC Genk en Anderlecht op het programma. Op de website van Genk blikte Sebastien Dewaest vooruit op de topper.

De verdediger maakte tegen Oostende zijn wederoptreden na acht maanden blessureleed. "Ik was erg blij om nog eens aan de aftrap te staan. Je kon in die wedstrijd trouwens ook echt zien dat we een klik hebben gemaakt in het hoofd. Het was lang geleden dat ik de jongens nog zo zag vechten tot ze er bij neervielen", vertelt de verdediger.

Hij kijkt dan ook uit naar de komst van Anderlecht op zondag. "Tegen Anderlecht moeten we nu opnieuw laten zien dat we die klik hebben gemaakt, dat Oostende geen toevalstreffer was. Ik ben er van overtuigd dat dat met de steun van onze fans zal lukken", aldus Dewaest.

Plaats een reactie

Lunam +1980
zaterdag 20 januari 2018 om 22:07
Blij dat ie terug is, Genk heeft al voldoende pech gehad jammer van Stuivenberg maar dit is jammer genoeg Belgische mentaliteit, had redelijk wat respect voor een speler als Pozuelo maar als het is zoals geschreven wordt, 't ga je goed niet meer niet minder.
Vind ik leuk
Bart1999 +1449
zondag 21 januari 2018 om 13:50
Elke keer hetzelfde geluid bij Genk, bij een nieuwe trainer is er een nieuwe wind, leren ze veel bij, is de sfeer beter, wijzen de neuzen in dezelfde richting en nog meer van dat gelul. De trainingen zijn dan opeens veel beter en iedereen terug gelukkig en uiteraard zullen ze met de steun van hun fantastisch publiek resultaten neerzetten. Volgens mij ligt dat draaiboek op elk bureau.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws